FAQ items aan het laden...
Bedrijfsplan2022-05-06T14:43:36+00:00

Schrijven ondernemersplan

Een ondernemersplan schrijven doe je vaak om een financiering bij de bank of investeerder te krijgen. Het maken van een plan is echter meer dan een middel om een financiering rond te krijgen. Het is een leidraad voor jouw onderneming, een routekaart voor het bedrijf.

HorzeBuzinezz spreekt jouw taal, uitleg over de termen hebben wij niet nodig.

Succesvol ondernemen in de paarden, paardensport, hippische bedrijf, hippische ondernemers, hippische ondernemer, maken ondernemersplan, ondernemingsplan, marketingplan

Voor startende ondernemers

Een ondernemersplan voor startende ondernemers wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor je het nodig hebt. Omdat je als startende ondernemer al met genoeg kosten te maken krijgt, werkt HorzeBuzinezz met een speciaal gereduceerd starterstarief.

HorzeBuzinezz kan je helpen aan een geheel ondernemersplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten maken door ons. Heeft u zelf al een ondernemersplan geschreven of uw ondernemersplan is niet goedgekeurd, dan HorzeBuzinezz het plan controleren of herschrijven.

Voor ondernemers die willen groeien

Een ondernemersplan voor de uitbreiding van het bedrijf wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor het nodig is. In het ondernemersplan wordt aandacht besteed aan de huidige situatie binnen het bedrijf, de overgangsfase en de toekomstvisie.

Waar een accountant vaak een volledige focus op de cijfers heeft, gaat HorzeBuzinezz een stap verder door een sterke financiële onderbouwing te combineren met een sterk beschrijvend gedeelte van de plannen. Door de samenwerking tussen onze teamleden kunnen wij adviseren op het gebied van groei, strategie en kansen in de markt. Daarnaast kunnen wij helpen op juridisch vlak bij bijvoorbeeld bedrijfsovername of vergunningaanvraag.

Succesvol ondernemen in de paarden, paardensport, hippische bedrijf, hippische ondernemers, hippische ondernemer, maken ondernemersplan, ondernemingsplan, marketingplan

Miranda stelt goede en scherpe vragen waardoor wij tot inzichten kwamen die wij daarvoor niet zagen. Erg verhelderend en motiverend!

Lisette Arends, Paard & Professie

“Miranda wil oprecht het beste voor jou en je bedrijf. Je wordt goed begeleid maar ook uitgedaagd om er het beste van te maken! Kortom, ik ben blij dat we samen aan mijn droom (nu dus een plan), kunnen werken!”

Linse Alofs, Happy Healthy Horses

“Miranda is gepassioneerd en professioneel. Ze motiveert je om het beste uit je bedrijf en je ideeën te halen”

Fay Warmerdam

Hoe kunnen we jou helpen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Go to Top