HorzeBuzinezz Marketing en Bedrijfsadvies. Ben jij zelfstandig ondernemer en wil jij jezelf echt op de kaart zetten of is het tijd om de werkzaamheden van jouw bedrijf uit te breiden? Laat een ondernemersplan schrijven of misschien is een samenwerking met Feline de Jonge, felinehoi, wel iets voor jou.

Laat jouw ondernemersplan checken op haalbaarheid

Ken je dat? Dat plan wat elke keer weer in je gedachten naar voren komt? Je ziet jezelf de hele dag op het paard zitten of werken en wonen op jouw eigen stal.

“Ik schrijf elke week wel een ondernemersplan voor een bedrijf. Voor bedrijven binnen en buiten de paardensector overigens. Hierdoor heb ik inmiddels veel kennis en praktijk ervaring opgedaan. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn unieke ideeën heeft en deze in de praktijk wil brengen.”

Gratis haalbaarheidsgesprek

    • Klinkt jouw plan niet haalbaar, dan er natuurlijk geen kosten.
    • Is het plan haalbaar? Voor een vast bedrag krijg jij een uitgewerkt financieel plan waarmee jij verder kunt naar een investeerder.
    • Na het uitwerken van het financiële plan nemen wij deze uitgebreid door. Deze afspraak kan online of met lekkere koffie.

Vul hieronder jouw gegevens in. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen voor een gratis haalbaarheidsgesprek.