horzebusinezz, Wil jij jouw bedrijf een vliegende start geven? Wil jij meer omzet? Wil jij jouw winst vergroten? Wil jij meer klanten?

Ondernemen is topsport

Ondernemen is topsport. Het vergt veel van mensen en er komt veel bij kijken om succesvol ondernemer te zijn. Als je in de (top)sport kijkt hebben alle topsporters een coach of soms wel meerdere!

Waarom is dit? Topsporters hebben mensen om zich heen nodig die hen scherp houden. Om te laten zien wat ze aan het doen zijn. Omdat je dit zelf niet kan zien als je met de sport bezig bent. Een goede coach is een spiegel die potentieel zichtbaar maakt zodat het benoemd kan worden en beetgepakt om ontwikkeld te worden.

Als je alleen of met minder dan 6 mensen in een onderneming werkt is de kans op bedrijfs- en procesblindheid groot. Het kan extreem lastig zijn om de blik op je onderneming van buiten naar binnen te werpen. Wat ziet jouw klant? En wat is de reden dat processen lopen zoals ze lopen?

Vaak is een goed gesprek met iemand buiten de onderneming al voldoende om tot nieuwe inzichten te komen, misschien iemand uit jouw vrienden of kennissenkring?

 

Miranda
Miranda
Miranda Bakker
Owner HorzeBuzinezz

(0031) 6 13692155

www.horzebuzinezz.nl

info@horzebuzinezz.nl

Je kunt natuurlijk ook een gesprek met mij inplannen via het onderstaande contactformulier, ik kijk graag met jou naar de toekomst van jouw bedrijf.

Neem contact op met Miranda via het contactformulier