horzebusinezz, Wil jij jouw bedrijf een vliegende start geven? Wil jij meer omzet? Wil jij jouw winst vergroten? Wil jij meer klanten?

“Jouw website is echt een rommeltje”

“Jouw website is echt een rommeltje”. Een beetje verbaasd keek ik naar de andere kant van de picknicktafel. “Het is onoverzichtelijk en ik weet eigenlijk niet wat je nu precies aanbiedt.” Wat moest ik daar nu op antwoorden? Het was de keiharde waarheid van een, voor mij, volslagen vreemd persoon.

s Avonds achter mijn laptop bekeek ik mijn website. Mijn trots! Ik moest eerlijk bekennen: ze had gelijk. Als ik naar mijn website keek zag ik de “totale chaos” van een paar maanden geleden. De “chaos” van een nieuw bedrijf starten. Creatief noemde ik dat toen. Om eerlijk te zijn, ik had geen idee wat ik ging doen en waar ik moest beginnen. Maar, één ding stond vast. Ik ging starten!

Op dit moment zijn alle processen gestructureerd en is de lijn van mijn bedrijf duidelijk.  Hoewel ik denk dat ruimte voor het creatieve zeker niet mag ontbreken, al voelt dat als chaos. Bijna dagelijks waarschuw ik kleine en midden-klein bedrijven voor bedrijfsblindheid. Het vastzitten in eigen processen en denkwijze waardoor je in cirkels blijft draaien en geen stappen vooruit kan doen. Ikzelf ben enorm blind geweest over mijn website en heb ook regelmatig goedbedoelde adviezen van mensen om mij heen afgeslagen. Soms lukt het gewoon niet om advies te plaatsen of ik was gewoon eigenwijs. Gewoon eigenwijs is trouwens het meest realistische…

 

Maar die dag kwam de tekst wel binnen. Dezelfde avond heb ik bijna alle teksten herschreven en nu een paar dagen later is hij klaar. HorzeBuzinezz.nl versie 2.0. Ik ben er weer net zo trots op als op versie 1.0. Laat mij weten wat je van de nieuwe site vindt. Dan ga ik proberen om dit keer wel wat met het advies te doen!

Miranda
Miranda
Miranda Bakker
Owner HorzeBuzinezz

(0031) 6 13692155

www.horzebuzinezz.nl

info@horzebuzinezz.nl

Wil je graag meer tips?

Neem dan contact op met Miranda via het contactformulier