Sabine Timman

Owner SAB Fotografie & Media

0031 (0) 6 29150873

www.sab-fotografie.nl

info@sab-fotografie.nl

BIO

Ik ben Sabine Timman, de creatieveling achter SAB Fotografie & Media. Als klein meisje was ik al een enorme boekenwurm en paardengek. Tijdens mijn stage bij het paardenmagazine ‘Hoefslag’ ontdekte ik mijn liefde voor journalistiek en werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Niet veel later startte ik met de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool en sloeg de vonk over. Sindsdien kan ik bijna niet meer zonder mijn Canon.

Ik heb al vele artikelen voor de Hoefslag en andere bedrijven zoals Pavo mogen schrijven en ben daar enorm trots op. Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie.

Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg. Daarbij ben ik steeds op zoek naar het perfecte plaatje van een bepaald moment of emotie. Het geeft een enorme kick als ik mensen kan verrassen en ontroeren met mijn foto’s. Daardoor kan ik je dus helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst. Samen iets moois creëren om je bedrijf op een passende manier naar buiten te brengen en je klanten op de juiste manier bereiken.

Mijn achtergrond

2018-heden Eigenaar SAB Fotografie & Media

2018-2019 Accountmanager EHS Communications

2013-2018 (Beeld)redacteur en fotograaf Hoefslag Magazine

2014-2016 Fotovakschool Boxtel, vakopleiding fotografie

2010-2014 Hogeschool HAS Dier- en veehouderij HBO afstudeerrichting: Paardenhouderij