Joy van Oekel

Financial

0031 (0) 6 46280757

BIO

Geboren en getogen Amsterdammer met een passie voor paarden (niemand weet waar dat vandaan is gekomen). Niet altijd even handig, maar toch heb ik het stadse leven vaak kunnen afschudden om dit in te ruilen voor weilanden en paardenstallen. Naast de passie voor paarden was het even zoeken, maar heb ik ook een passie voor cijfers ontdekt!

Na mijn studie Economie en Bedrijfskunde in de richting Accountancy en Control ben ik begonnen met werken in de financiƫle administratie. Wat ik belangrijk vind is dat er een stevige brug ontstaat tussen de cijfermatige afdelingen en de bedrijfsvoerende afdelingen binnen een bedrijf. Als hier een goede communicatie ontstaat, wordt de administratie beter en daardoor de overige afdelingen ook. Graag help ik ondernemers in de paardenbranche door het administratieve gedeelte voor ze uit handen te nemen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.

Mijn achtergrond

2020-heden Instructeur Paard & Gedrag (E-quine)

2016-heden Medewerker Contract Management Merin

2013-2016 Bachelor Economie en Bedrijfskunde

2009-2013 Paraveterinair Dierenartsassistente